top of page
Search

Gatavi Lieldienām? Mēs - jā!




Koka olu dekors pūpola zariņā



Šogad esam ieguldījuši īpašas pūles tieši tajā, lai svētki būtu par kopā būšanu, prieku un radošumu! Paši esam sajūsmā un cerams, ka jūs un jūsu mazie ķipari arī būs!

Šogad esam sarūpējuši īpašas ZAĶĒNU KASTĪTES olu medībām, našķiem un varbūt pirmajiem kopīgi izaudzētajiem sīpollociņiem? 🌱 Kastītes ar zaķa ausīm un organiskā stikla vārdiņu - nu kā mēs varam nepriecāties par šo skaistumu, kas kalpos par skaistu pavasara dekoru gadu no gada. Kastītes piegādājam izjauktā veidā, taču tās ir ērti salikt. Kā arī izjauktā veidā tās būs droši noglabājamas nākamajiem gadiem.


Pieejami trīs dažādi kastīšu un burtiņu toņi, kas lieliski kombinējas savā starpā.







Vēl viens lielisks produkts šajās Lieldienās ir RADOŠAIS OLIŅU KOMPLEKTS. Superīga aktivitāte bērniem pavasara svētkus svinot - veselas 9 koka oliņas, kuras izkrāsot pēc savas fantāzijas lidojumiem 😙 Šī būs lieliska iespēja kopīgi pavadīt laiku visai ģimenei, pie reizes nokrāsojot arī īstās Lieldienu oliņas.


Katrā komplektā būs arī viena personalizētā oliņa ar vārdiņu, tāpēc šie komplekti pavisam lieliski derēs kā dāvaniņa braucot ciemos. Nākamos gadus oliņas varēs sakarināt plaukstošos bērza zaros, dikti mīļi, vai ne?


Krāsojiet ar guašām, ūdenskrāsām, marķieriem vai aplīmējiet ar dabas materiāliem, bērni noteikti zinās labāk!





Lai svētku prieks sākas jau šodien! Ķeriet un sviniet to pavasari katrā tā mazākajā sniegpulksteņa zvaniņā, plaukstošajā bērza lapiņā, siltajā saules glāstā un bērnu priekā! Jo kad tad vēl, ja ne tagad?

15 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page