top of page
Search

Ziemassvētku dāvanu ceļvedis




Tuvojas tas laiks, kad aktīvi sākam gādāt Ziemassvētku dāvanas saviem mīļajiem, kolēģiem un draugiem. Tāpēc arī mēs esam sarūpējuši mazu sarakstu, kas ļoti iespējams Tev palīdzēs izvēlēties dāvanu tieši pie mums.

  • Eglītes rotājumi - lieliska dāvana, ja meklē kaut ko saviem kolēģiem, bērnudārza grupiņai vai visai ģimenei. Lielākā daļa mūsu rotājumu ir personalizējami, tāpēc tiem būs papildus pievienotā vērtība. Pieejami gan koka, gan organiskā stikla rotājumi.



  • Sojas vaska sveces - klasika, taču pavisam mīļa dāvana, jo papildināta ar mūsu sirdstekstiem. Sveces aromāts pavisam neuzbāzīgs, patīkams un viegls. Trauciņš no matēta stikla ar tekstiem, kas iedvesmo būt mirklī, runāties un baudīt kopā būšanu. Katra svece tiek iepakota kastītē, gatava dāvināšanai.



  • Lielais ozolkoka dēlītis - kārtīga dāvana praktiskajam latvietim, kuram patīk uzturēties virtuvē. Skaistas personalizācijas iespējas, kas novedīs pie tā, ka nazis ļoti reti pieskarsies šim dēlītim, toties kūciņas, pīrādziņi un smalkmaizītes izskatīsies tieši laikā!



  • Auduma somas - super izvēle, jo soma būs praktiska un varēsi arī sapildīt ar speķpīrāgiem, karstvīna pudeli vai pašceptām piparkūkām. Mūsu mājaslapā vari atrast gan liela, gan mazāka tilpuma somas, taču pačukstēt varam vienu - šī gada absolūts favorīts ir bijusi šī tašiņa....



  • Silts džemperis - jaunāka vai vismaz vidējā paaudze novērtēs stilīgu džemperi, kas ir augstas kvalitātes un ar kādu asprātīgu tekstu (...un nav Ziemassvētku stilā). Šī ir arī burvīga dāvana kādam pārim, kuram noteikti piestāvēs džemperi ar tekstu "ņemšu tevi sev blakus" vai "laimīgs/a". Izvēle ir gana plaša, viegli nebūs.



Ziemassvētki ir patiesi skaists laiks un nav jau svarīga dāvana, bet gan laiks kopā un mazliet maģiskas sajūtas uzburšana gan sev, gan citiem.


Lai šis laiks būtu īpašs mums visiem, aicinām veikt pasūtījumus laicīgi un būt saprotošiem, jo arī mūsu mazā, bet čaklā rūķu komanda noteikti velēsies baudīt svētkus.

Par skaistiem svētkiem, kas nāk no sirds,

Tavs RD

139 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page